П`ятниця, 19.04.2024, 12:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт учителя хімії Видай Олени Василівни

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 4 » Учитель року - 2015
18:10
Учитель року - 2015

“Не програма, не підручник і не метод вирішують успіх справи,
а особистість і лише особистість учителя.
Не допустити власної педагогічної кончини,
не згаснути, не вмерти заживо – ось запорука того,
що наша вчительська праця приноситиме нам
справжнє щастя завжди”

В.Сухомлинський

Вдумуючись у ці слова, розумієш, що ВЧИТЕЛЕМ не стають, а народжуються. Адже віддавати всю себе підростаючому поколінню, навчати їх бути гідними громадянами своєї держави, постійно розвиватися самій, для того щоб хлопчики та дівчатка, які нині за шкільними партами виросли Людьми з великої літери, тому що це вони – майбутнє українського народу, все це і є головним у роботі учителя.

Вони ще надто наївні, довірливі, щирі і готові сприймати навколишній світ і розумом, і серцем. Українське суспільство в майбутньому буде таким, які уявлення про світ ми виховаємо у дітей сьогодні. Саме тому кожен із нас, вчителів, уже зараз повинен займатися самовдосконаленням і кожен урок проводити цікаво, креативно, постійно зацікавлювати та спонукати школярів до навчання.

31 жовтня 2014 року Христинівським районним відділом освіти було проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015».

Під час конкурсної програми вчителі представляли відеоролик, у якому розкривали свої хитрощі та методику виховання дітей; презентували власний сайт; зверталися до присутніх словами письменників, полководців, громадських діячів, політиків, підлітків та ін. щодо сьогодення України; відіграли певну ситуацію ( «Уявіть, що вчитель втратив голос перед уроком»; «Ви повинні провести урок у образі України»; «Сучасна Мері Поппінс» та ін..).

 

   

І місце у районному конкурсі "Учитель року 2015"

Під час відбіркового дистанційного обласного етапу оцінювались відеоролики-самопрезентації конкурсантів, їхні авторські педагогічні сайти та телекомунікаційне представлення власної педагогічної ідеї.

З 28 по 30 січня учасники фінального туру проходили електронне тестування фахової компетентності, виконували творчі завдання з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, презентували власну педагогічну ідею, проводили конкурсні уроки у навчальних закладах міста Черкас, демонстрували рівень володіння методикою інтерактивних форм роботи під час проведення майстер-класу «Я роблю це так».

Я вдячна всім організаторам конкурсу «Учитель року – 2015», адже цей конкурс дає можливість вчителю не лише проявити себе, а й набратися досвіду від учасників, адже присутня лише здорова конкуренція, всі намагалися підтримати один одного перед виступами та від щирого серця привітати на святі нагородження.

Я закликаю кожного вчителя, брати участь у таких конкурсах, не бійтеся, будьте впевненими в собі, всі ми звичайні люди на цьому світі, і кожен може стати Вчителем року!

ІІ місце в обласному турі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2015"

 

Всі матеріали, які були представлені на районному та обласному етапах конкурсу  розміщені на сайті у рубриці «Учитель року – 2015».

Переглядів: 1302 | Додав: Олена | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів